Οι »εξελιξεις» στο τμημα … μετα τις εκλογες στον Α.Σ.

Αυτό ήταν το μήνυμα της Καμπάνιας που ξεκίνησε την περσινή χρονιά μετά την άσχημη εικόνα που παρουσίασε. Η διοίκηση του Θοδωρή Ζαγοράκη δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό της αλλά με επιμονή και υπομονή κατάφερε να φέρει τον Δικέφαλο του Βορρά στα επίπεδα που όλοι οι φίλοι του ήθελαν.

Ο Π.Α.Ο.Κ.  είναι ένας και σ’ αυτόν ανήκουν όλα τα τμήματα είτε είναι Κ.Α.Ε. – Π.Α.Ε.  ή Ερασιτέχνης.

Για να φτάσει η ομάδα ποδοσφαίρου σ’ αυτό το σημείο δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια αλλά και η ενότητα. Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ θεωρώ ότι είναι ο θεματοφύλακας, ο εγγυητής της μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε η τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ.

Η περιουσία της ομάδας ανήκει στον ερασιτέχνη, ο οποίος στέκεται σαν άγρυπνος φρουρός στα συμφέροντα του συλλόγου.

Θεωρώ ότι ο Θανάσης Κατσαρής αποτελεί την εγγύηση αυτής της προσπάθειας και με την συνδρομή όλων των ανθρώπων – μελών της οικογένειας του ΠΑΟΚ μπορεί ο σύλλογος να περιμένει καλύτερες μέρες.

Η συνεργασία ΠΑΕ και Ερασιτέχνη είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο και η συνδρομή μάλιστα στο ψηφοδέλτιο του Ερασιτέχνη με τον αντιπρόεδρό της ΠΑΕ Ηλία Βιολίδη σηματοδοτεί εξελίξεις που μόνο θετικά αποτελέσματα θα φέρει στον ΠΑΟΚ.

249Με την εμπειρία του Θανάση Κατσαρή και όλων αυτών που στέκονται δίπλα στην προσπάθεια αυτή, ο ΠΑΟΚ μπορεί να περιμένει καλύτερες μέρες στις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν αφού τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να περιμένει.

Η Π.Α.Ε. έχει κάνει βήματα μπροστά και ο Ερασιτέχνης σαν θεματοφύλακας είναι έτοιμος να συνδράμει στην κατεύθυνση αυτή. Όσο γρήγορα τόσο καλύτερα είναι το σκεπτικό του Α.Σ. με την Π.Α.Ε, αφού το γήπεδο της Τούμπας δείχνει ότι είναι πολύ μικρό να φιλοξενήσει με όλες τις ανέσεις που αποκτούνται στις ευρωπαϊκές προκλήσεις που έρχονται για την ομάδα. Με το σκεπτικό ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ’ όλα με ωριμότητα και μακρυά από πικρίες θα πρέπει να πορευθούν Α.Σ. και Π.Α.Ε. για την επόμενη μέρα.

Ο Θανάσης Κατσαρής έχει την εμπειρία, την διάθεση και πάνω απ’ όλα την τιμιότητα να βάλει ένα μεγάλο λιθαράκι για το μεγαλείο του Π.Α.Ο.Κ. χωρίς σκοπιμότητες ή τίποτε άλλο.

metrosport1

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close