Πρωταθλητής 2008στους Ν.Ανδρες τα ΧΑΝΙΑ

… μηδενα πριν το τελος … μακάριζε  !!!

chania_n_man_champions_2008.jpg 

Πρωταθλητής για μια ακόμη φορά στους Ν. Ανδρες η Ομάδα των ΧΑΝΙΩΝ μπράβο στα ΚΟΠΕΛΙΑ φωτογραφικό υλικό στο blog >>> click here

 Στον καλήτερο ίσως τελικό των τελευταίων χρόνων … σ’ έναν τελικό με όλη τη σημασία της λέξης, τα Χανιά πήραν τη νίκη στη παράταση με 15-12 και ανακηρύχθηκαν Πρωταθλητές Νέων Ανδρών 2008 .
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλη τη διάρκειά του, όμως η Βουλιαγμένη τέσσερα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη κατάφερε να προηγηθεί με 11-10.

Και ενώ οι παίκτες του Παναγιώτη Πρίμπα πανηγύριζαν θεωρώντας βέβαιη τη νίκη, τα Χανιά πέτυχαν τέρμα από τη σέντρα και ισοφάρισαν το παιχνίδι παγώνοντας τους αντιπάλους τους και οδήγησαν το παιχνίδι στη παράταση. Οι Χανιώτες έχοντας πλέον τη ψυχολογία με το μέρος τους, την εξαργύρωσαν αποτελεσματικά και κατάφεραν να στεφθούν πρωταθλητές 2008.
Τη τρίτη θέση κατέλαβε ο Εθνικός, που νίκησε στο μικρό τελικό το Πανιώνιο με 13-11.
Και τα δύο παιχνίδια ήταν αμφίρροπα και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, με τις τέσσερις ομάδες να είναι ισάξιες και καθεμιά θα μπορούσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

8η Θέση:Ο.Φ.Θ.omilos-filon-thallasis.jpg 7η Θέση : ΧΙΟΣchios.gif 6η Θέση : Ηρακλήςheraklis_small.jpg

5η Θέση : Π. Φάληροfaliro.gif 4η Θέση : Πανιώνιοςpanionios_1.jpg

3η – Εθνικός ethnikos.gif 2η ΘέσηΒουλιαγμένη vouliagmeni.gif

1η – Χανιά chania.gif

… επίσης μπορείτε να διαβάσετε την εγκύκλιο για την εισαγωγή των ΑΘΛΗΤΩΝ στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τα ρημάδια τα μόρια !!! κλικ εδώ

2 σκέψεις σχετικά με το “Πρωταθλητής 2008στους Ν.Ανδρες τα ΧΑΝΙΑ

  1. Μπράβο στην Προσπάθεια όλων των ΠΑΙΔΙΩΝ …

  2. Ειμαι ενα απο τα παιδια στην φωτο.Ηταν ενας συνγγλόνιστικος τελικος.Ο Αντωνης μας ελεγε μετα το γκολ που εβαλε 4′ πριν τελειωσει ο αγωνας οτι ηξερε οτι θα το εβαζε.Τωρα στοχευουμε στο εφηβηκο πρωταθλημα που μετα απο 2 ατυχες προσπαθειες και θα προσπαθησουμε να θριαμβευσουμε και παλι.(Κυριακος απο τα Χανια)

Σχολιάστε

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close