»πετάνε» τα αετόπουλα για Ρουμανία

… σήμερα   στις 16.00΄ αναχωρεί η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ για την Ρουμανία  καθώς από την Παρασκευή ως την Κυριακή θα δώσει τη δική του ευρωπαϊκή μάχη στο δεύτερο γύρο του Λεν Τρόφι, κόντρα σε Μπρέσια, Ντιναμό Μόσχας και Οραντέα.

Αρχικά υπήρχαν σκέψεις να οριστεί η αναχώρηση την Πέμπτη (21/10), αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις οι ασπρόμαυροι θα ξεκινήσουν σήμερα. Έτσι, στις 16.00 ο ΠΑΟΚ θα πετάξει από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό τη Βουδαπέστη. Από κει οι διοργανωτές θα παραλάβουν την αποστολή του Δικέφαλου και θα την οδηγήσουν οδικώς στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει.

Η Οραντέα βρίσκεται στο δυτικό άκρο της Ρουμανίας και συνορεύει με την

.. είμαστε  αποφασισμένοι  να  δούμε  στα  ίσα όλους  τους  αντιπάλους  μας  και  αυτό  θα  κάνουμε μας  δήλωσε ο αμυντικός μας Γιώργος Κατσουλάκης.
.. είμαστε αποφασισμένοι να δούμε στα ίσα όλους τους αντιπάλους μας και αυτό θα κάνουμε μας δήλωσε ο αμυντικός μας Γιώργος Κατσουλάκης.

Ουγγαρία επομένως η απόσταση από την Βουδαπέστη είναι μικρή. Για την ακρίβεια η διαδρομή από την ουγγρική πρωτεύουσα προς την Οραντέα υπολογίζεται να διαρκέσει 2 ώρες.

Ο Μίροσλαβ Τρούμπιτς ανακοίνωσε τους 13 παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Ρουμανία.

εκτός αποστολής έμεινε  ο Γιώργος Βαχαρέλης, καθώς ο παίκτης μεταγράφηκε την τελευταία στιγμή στον ΠΑΟΚ και δε μπόρεσε να δηλωθεί για τα

Αισιόδοξος για την παρουσία της ομάδας στην Ρουμανία δήλωσε ο Κώστας Παυλίδης : είναι σίγουρα δύσκολο το έργο μας στην Οραντέα , αλλά έχουμε προετοιμαστεί και δουλέψει ‘’σκληρά’’ πάνω σε αυτό το σενάριο … τις τελευταίες 10 μέρες

ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα την αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι:

Τάκης Πολίτης, Τάσος  Παπασπυρόπουλος (τερματοφύλακες), Γιάννης Παπαγιαννάκης (αρχηγός), Κωνσταντίνος Παυλίδης, Νίκος Σαρησάββας, Γιώργος Κατσουλάκης, Γιώργος Κανδιόγλου, Νίκος Ντούλος, Θόδωρος Ζαρκαντζάς, Λάμπρος Βογιατζόγλου, Θανάσης-Χρυσοβαλάντης Χρυσοσπάθης, Γιάννης Μυτιληνός και Βασίλης Αληχανίδης.

… ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων του ομίλου με τον ΠΑΟΚ να ξεκινάει τις υποχρεώσεις του απέναντι στην οικοδέσποινα Οραντέα, στη συνέχεια να αντιμετωπίζει την Μπρέσια και τέλος να βρίσκεται αντιμέτωπος με τους Ρώσους της Ντιναμό Μόσχας.

http://www.len.eu/wp_clubs_competitions/?pag=LTM&phase=QR1

Ο αρχηγος του Δικεφάλου ...δήλωσε στο site της Κ.Ο.Ε. «Είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια. Εχουμε μελετήσει τους αντιπάλους μας και πάμε για το καλύτερο δυνατό. Ο όμιλος είναι δύσκολος, οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε καλές, έχουμε δουλέψει όμως και θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια. Το πρώτο παιχνίδι με την Οραντέα είναι καθοριστικό. Αν κερδίσουμε, τα πράγματα θα είναι πιο αισιόδοξα για μας στη συνέχεια. Σίγουρα δεν είμαστε το φαβορί του ομίλου, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις όμως και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Ο,τι και να γίνει το τριήμερο αυτό, ο ΠΑΟΚ μόνο κερδισμένος θα βγει, όπως κερδισμένος, σε εμπειρίες και παραστάσεις, είναι από την παρουσία του, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στα Κύπελλα Ευρώπης»
Ο αρχηγος του Δικεφάλου... δήλωσε στο site της Κ.Ο.Ε. «Είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια. Εχουμε μελετήσει τους αντιπάλους μας και πάμε για το καλύτερο δυνατό. Ο όμιλος είναι δύσκολος, οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε καλές, έχουμε δουλέψει όμως και θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια. Το πρώτο παιχνίδι με την Οραντέα είναι καθοριστικό. Αν κερδίσουμε, τα πράγματα θα είναι πιο αισιόδοξα για μας στη συνέχεια. Σίγουρα δεν είμαστε το φαβορί του ομίλου, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις όμως και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Ο,τι και να γίνει το τριήμερο αυτό, ο ΠΑΟΚ μόνο κερδισμένος θα βγει, όπως κερδισμένος, σε εμπειρίες και παραστάσεις, είναι από την παρουσία του, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στα Κύπελλα Ευρώπης»

Group F – Oradea (ROU)

  • Day 1 22/10/2010

18.00’  CSM DigiDi ORADEA  –  Π.Α.Ο.Κ

19.30’  Dinamo SHVSN Moscow  –  Brixia Leonessa Brescia

  • Day 2 23/10/2010

18.00’  CSM DigiDi ORADEA  –  Dinamo SHVSN Moscow

19.30   Brixia Leonessa Brescia   –  Π.Α.Ο.Κ.

  • Day 3 24/10/2010

10.00’  Π.Α.Ο.Κ. –  Dinamo SHVSN Moscow

11.30’  CSM DigiDi ORADEA –  Brixia Leonessa Brescia

Μια σκέψη σχετικά μέ το “»πετάνε» τα αετόπουλα για Ρουμανία

  1. ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ 20 Οκτωβρίου, 2010 — 1:55 μμ

    ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΑΙΖΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΨΥΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΑΣΗ. ΚΑΛΥ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…

Σχολιάστε

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close