ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουα ανδρών »Σπύρος Νάκος»

Το μήνυμα του προέδρου του Σ.Ε.Δ.Υ.  κου Χρήστου Τσαρουχά εκφώνησε ο Θεσσαλονικιός διεθνής διαιτητής  μέλος του Δ.Σ του  Σ.Ε.Δ.Υ. Γρηγόρης Σπανούδης .

Κυρίες και Κύριοι,

Αγαπητή Κυρία Σταυρούλα Νάκου Καλημέρα σας.

Μεταφέρω τους χαιρετισμούς και τις ευχές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και του Προέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης  κ. Χρήστου Τσαρουχά, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στο τουρνουά, προς τους αθλητές, τους προπονητές, τους παράγοντες των  Σωματείων και τους φιλάθλους με την ευκαιρία της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΔΥ με απόφασή του και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Επιτροπή Μακεδονίας, καθιέρωσε τη διεξαγωγή ενός τουρνουά στην πόλη της Θεσσαλονίκης αφιερωμένο στη μνήμη του Διαιτητή Υδατοσφαίρισης ΣΠΥΡΟΥ ΝΑΚΟΥ που πρόωρα έφυγε από κοντά μας.

Το τουρνουά αυτό είναι το δεύτερο που διεξάγεται στη μνήμη του ΣΠΥΡΟΥ ΝΑΚΟΥ.

Το φετινό τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν οι ομάδες του ΠΑΟΚ, του Γ.Σ. Ηρακλή Θεσσαλονίκης και του Ν.Ο. Λάρισας, είναι φτωχό σε συμμετοχή Σωματείων. Η φιλοδοξία μας όμως είναι, οι συμμετοχές σε Σωματεία να είναι περισσότερες, ώστε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και να αποτελέσει πλέον θεσμό στο χώρο μας η ετήσια διεξαγωγή του.

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΝΑΚΟΣ ήταν από τα πλέον διακεκριμένα στελέχη του Συνδέσμου μας. Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Έζησε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ασχολήθηκε με την Υδατοσφαίριση αρχικά σαν αθλητής του Γ.Σ. Ηρακλή. Διετέλεσε δημοσιογράφος σε Αθλητική Εφημερίδα της πόλης μας. Στη συνέχεια εντάχθηκε στο χώρο της Διαιτησίας της Υδατοσφαίρισης. Για πολλά χρόνια ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης.

Υπηρέτησε τον χώρο της Διαιτησίας σαν διαιτητής επί σειρά ετών με απόλυτη συνέπεια, υπευθυνότητα, επιτυχία και πολλές διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στην Ελλάδα υπήρξε από τους κορυφαίους διαιτητές, με αμέτρητες συμμετοχές σε τελικούς αγώνες Πρωταθλημάτων όλων των Κατηγοριών και Κυπέλλων Ελλάδας. Σαν Διεθνής Διαιτητής είχε συμμετοχή σε όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και Κύπελλα όλων των Κατηγοριών.

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΝΑΚΟΣ έθετε υψηλούς στόχους στους οποίους έφθανε και υλοποιούσε με μεγάλη επιτυχία στο ακέραιο. Ο ΣΠΥΡΟΣ ΝΑΚΟΣ αποτελεί ένα λαμπρό πρότυπο οικογενειάρχη, συντρόφου, φίλου και συναδέλφου.

Στο σημείο αυτό παρακαλώ να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Θωμάς Νάκος(αδελφός του εκλιπόντος) Σταυρούλα Νάκου (σύζυγος) Γρ. Σπανούδης (διεθνής διαιτητής) Γραματεία διαιτησίας -Μουνιόδης Μ.(διαιτητής)
  • την  θέση της γραμματείας ‘’υποστήριξαν ’’ οι :

Καμπουρίδου Φ. – Παρταλά Ν. – Κωνσταντινίδου Ξ. – Τσιπουλάκη Φ. – Τσίμπου Μ. – Λιβαδά Ε.


  • τους  αγώνες »σφύριξαν»  οι : Σπανούδης Γρηγόρης – Μουνιόδης Μιχάλης & Χάσικος Παναγιώτης


  • Απο τον Σ.Ε.Δ.Υ. παρευρέθη ο παρατηρητής διαιτησίας κος Μιλτιάδης  Ελευθεριάδης

Την γιατρό των αγώνων εκ μέρους του αντιπροέδρου του Σ.Ε.Δ.Υ. κου Σουμελίδη Γιάννη  ευχαρίστησε ο αδερφός του και παλαίμαχος αθλητής κος Ανέστης Σουμελίδης.


Στο αγωνιστικό μέρος

τα αποτελεσματα :

  • Λαρισα – Ηρακλής 19 – 06
  • ΠΑΟΚ – Λάρισα 11 – 09
  • ΠΑΟΚ – Ηρακλής 15 – 02

την 1η θεση κατέλαβε ο ΠΑΟΚ με τρεις νίκες την δευτερη η Λάρισα  με δύο νίκες και μια ήττα και στην τρίτη ο Ηρακλής με τρεις ήττες.



2 σκέψεις σχετικά με το “ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουα ανδρών »Σπύρος Νάκος»

  1. Μιχάλης Κοντορίνης 4 Οκτωβρίου, 2010 — 12:49 μμ

    Μπράβο σας, κάνετε πολύ καλή δουλειά. Ο ΠΑΟΚ είναι ιστορικό σωματείο και μπορεί να πετύχει σημαντικά πράγματα και στην υδατοσφαίριση. Καλή συνέχεια!

    Υ.Γ.: Αν μπορείτε στείλτε μου στο email μου ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσω μαζί σας. Θέλω να με βοηθήσετε σε κάποια πράγματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ. Εργάζομαι στο site http://www.aquaticsnews.com. Ευχαριστώ.

  2. σας ευχαριστούμε : για τα καλα σας ΛΟΓΙΑ ..

    Η απάντηση ΑΝ δεν υπάρχει στο e-blog μας τότε ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ …

    για ψαξε λίγο 🙂

Σχολιάστε

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close