δεύτερη φάση…Λεν Τρόφι.

Οι αντίπαλοι του Π.Α.Ο.Κ.

Η ιταλική Μπρέσια, η ρουμάνικη Οραντέα και η ρώσικη Δυναμό Μόσχας βρέθηκαν στο δρόμο του ΠΑΟΚ για τη δεύτερη φάση του Λεν Τρόφι.

Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ δύσκολη κλήρωση καθώς οι δύο από τις τρεις ομάδες προέρχονται από την Ευρωλίγκα.

το

σας παρουσιάζει τους τρεις αντιπάλους της ομάδας πόλο του Δικέφαλου, την φετινή τους ευρωπαϊκή πορεία και το πώς έφτασαν ως εδώ.

Η ιταλική Μπρέσια έφτασε στη δεύτερη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας του πόλο όπου και τερμάτισε στη τρίτη θέση και επομένως υποβιβάστηκε στο Λεν Τρόφι. Οι Ιταλοί στο πλαίσιο της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα τερμάτισαν στην πρώτη θέση του ομίλου τους που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη όπου και βρήκαν ως αντίπαλο την Βουλιαγμένη. Μάλιστα είχαν το απόλυτο με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στον πρώτο αγώνα νίκησαν τους οικοδεσπότες της Κωνσταντινούπολης με 16-4 και έπειτα την γερμανική Ντούισμπουργκ με 12-8. Η Μπρέσια δυσκολεύτηκε πολύ με τη Βουλιαγμένη την οποία και κέρδισαν με 10-9 ενώ τελευταίο θύμα των Ιταλών έπεσαν οι Ουκρανοί της Κάρκοφ με 11-7.

Στην πορεία κληρώθηκαν στον έκτο όμιλο που διοργανώθηκε στο Νόβι Σαντ της Σερβίας. Εκεί στον πρώτο τους αγώνα με την ρώσικη Σίντεζ Καζάν αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 9-9. Αυτός ήταν και ο μόνος βαθμός που πήραν οι Ιταλοί στο γκρουπ. Στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια γνώρισαν ισάριθμες ήττες από τη Βοϊβόντινα του Νόβι Σαντ και την Σέγκεντ Μπετόν με 7-5 και 11-10 αντίστοιχα.

Η ρουμάνικη Οραντέα, η οποία διοργανώνει και τον όμιλο του ΠΑΟΚ, προέρχεται και αυτή από την Ευρωλίγκα αλλά αποκλείστηκε από την πρώτη φάση των ομίλων χωρίς να έχει βαθμολογική συγκομιδή. Στον πρώτο τους αγώνα οι Ρουμάνοι ηττήθηκαν με 15-7 από την κροατική Πριμόριε Έρστε Μπάνκα, στο δεύτερο με 11-5 από την Σέγκεντ Μπετόν της Ουγγαρίας και στο τελευταίο παιχνίδι με 6-5 από την Μονπελιέ.

Η τρίτη ομάδα που θα βρει στο δρόμο του ο ΠΑΟΚ είναι η Δυναμό Μόσχας. Οι Ρώσοι συμμετείχαν στον τρίτο όμιλο της πρώτης φάσης του Λεν Τρόφι που έγινε στο Έσλινγκεν της Γερμανίας και μάλιστα βρήκαν στο δρόμο τους τον Ν.Ο. Πατρών. Η Δυναμό τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο με τρεις νίκες και μία ήττα την οποία γνώρισαν στο πρώτο παιχνίδι τους από την Φίσερ Κλίμα της Βουδαπέστης, με 14-8. Στη συνέχεια επικράτησαν με μεγάλη δυσκολία με 9-8 επί του Ν.Ο. Πατρών και έπειτα με 8-6 επί της γερμανικής Έσλινγκεν. Στο τελευταίο της παιχνίδι η Δυναμό κέρδισε με 15-5 την ουραγό Μπέλφαστ από την Ιρλανδία.

Κ. Παυλίδης: «Δύσκολη η κλήρωση του LEN Trophy …

32 ομάδες σύνολο ….. για να συνεχισουν στην Β΄ φάση οι 16 (2ΧCool >>>>
οί  όμιλοι -Group – Σύνολο 8

Group E – To be played in Kotor (MNE)
Yuzme ISTANBUL (TUR); VK Akademja CATTARO (MNE); ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ; Ligamus TBLISI (GEO)
Group G – To be played in Nice (FRA)
ASC DUISBURG (GER); FTC BUDAPEST (HUN); Ν.Ο.Βουλιαγμένη; Olympic NICE (FRA)
Group H – To be played in Berlin (GER)
MONTPELLIER WPC (FRA); RN FLORENTIA (ITA); Spandau04 BERLIN (GER); Ilyichevets MARIUPOL (UKR)
Group I – To be played in Marseille (FRA)
CN TERRASSA (ESP); Honved Groupama BUDAPEST (HUN); CN MARSEILLE (FRA); SSV ESSLINGEN (GER)
Group L – To be played in Koper (SLO)
Shturm 2002 CHEHOV (RUS); Rokava KOPER (SLO); RN SAVONA (ITA); Ναυτικός Όμιλος Πάτρας
Group M – To be played in Istanbul (TUR)
Galatasaray ISTANBUL (TUR); FNC DOUAI (FRA); Sintez KAZAN (RUS); VK VAL Prcanj (MNE)
Group N – To be played in Napoli (ITA)
Schuurman BRC (NED); CN Posillipo NAPOLI (ITA); CH KOSICE (SVK); VK ZAK (SRB)

Μια σκέψη σχετικά μέ το “δεύτερη φάση…Λεν Τρόφι.

  1. ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ 12 Οκτωβρίου, 2010 — 8:05 μμ

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ κλπ. Η ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΑΝΤΕΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΟ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Σχολιάστε

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close